Blog

Wij schrijven regelmatig artikelen met informatie die je misschien nog verder helpt.

Er was eens…

Er was eens…

Er was eens… Met bovenstaande zin beginnen veel sprookjes… En hoewel sprookjes niet bestaan lijkt de waarheid er soms niet ver naast te liggen.

Lees meer
Groene parels

Groene parels

Groene parels. ‘Beknopt’ en ‘overzichtelijk’ zijn de kernwoorden die er voor zorgen dat een encyclopedie in de vorm van een E-book ontstaat. Ze zijn gratis en je hebt met deze digitale werkjes een juweel in handen!

Lees meer
Op blauw zaad zitten…

Op blauw zaad zitten…

Op blauw zaad zitten…Ik hoor de gedachten door de hoofden gonzen. Waar gaat deze blog over, waar heeft blauw zaad mee te maken of zelfs wat moet ik hier nu weer mee?

Lees meer
Race tegen de klok…

Race tegen de klok…

Race tegen de klok… Iedereen heeft wel eens het gevoel dat hij of zij bezig is met een “race tegen de klok”. Zowel tijdens het werk als in onze vrije tijd zijn er meerdere personen die iets van je willen. Dit kunnen veel uiteenlopende zaken zijn. Hetgeen alle zaken met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal willen dat het NU geregeld wordt.

Lees meer
Wat is schaars…?!

Wat is schaars…?!

Wat is schaars…?! Schaarste is soms op te lossen. Kijk eens wat verder om je heen dan je normaal doet. Het is niet altijd moeilijk om tot een oplossing te komen. Soms moet je net even iets verder zoeken…

Lees meer
Hoe belangrijk is behoud van biodiversiteit?

Hoe belangrijk is behoud van biodiversiteit?

Hoe belangrijk is behoud van biodiversiteit? Heeft u ook onlangs in het nieuws gelezen of gehoord dat de biodiversiteit in Europa maar ook op de hele wereld afneemt? Voelen wij ons nog verbonden met de natuur of heeft de verstedelijking in Nederland ons laten afdrijven naar een omgeving met weinig inspirerend groen waar minder dieren goed kunnen vertoeven?

Lees meer