Blog

Wij schrijven regelmatig artikelen met informatie die je misschien nog verder helpt.

Er was eens…

Er was eens… Met bovenstaande zin beginnen veel sprookjes… En hoewel sprookjes niet bestaan lijkt de waarheid er soms niet ver naast te liggen.

Lees meer

Groene parels

Groene parels. ‘Beknopt’ en ‘overzichtelijk’ zijn de kernwoorden die er voor zorgen dat een encyclopedie in de vorm van een E-book ontstaat. Ze zijn gratis en je hebt met deze digitale werkjes een juweel in handen!

Lees meer

Race tegen de klok…

Race tegen de klok… Iedereen heeft wel eens het gevoel dat hij of zij bezig is met een “race tegen de klok”. Zowel tijdens het werk als in onze vrije tijd zijn er meerdere personen die iets van je willen. Dit kunnen veel uiteenlopende zaken zijn. Hetgeen alle zaken met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal willen dat het NU geregeld wordt.

Lees meer

Wat is schaars…?!

Wat is schaars…?! Schaarste is soms op te lossen. Kijk eens wat verder om je heen dan je normaal doet. Het is niet altijd moeilijk om tot een oplossing te komen. Soms moet je net even iets verder zoeken…

Lees meer

Hoe belangrijk is behoud van biodiversiteit?

Hoe belangrijk is behoud van biodiversiteit? Heeft u ook onlangs in het nieuws gelezen of gehoord dat de biodiversiteit in Europa maar ook op de hele wereld afneemt? Voelen wij ons nog verbonden met de natuur of heeft de verstedelijking in Nederland ons laten afdrijven naar een omgeving met weinig inspirerend groen waar minder dieren goed kunnen vertoeven?

Lees meer

Wil jij ook resultaatverbetering? 7 tips om te starten

Wil jij ook resultaatverbetering? 7 tips om te starten. De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is dan:
Waar zie ik de mogelijkheid tot resultaatverbetering in mijn organisatie?
Dat klinkt erg voor de hand liggend, maar blijkt niet zo makkelijk voor velen. Want als je niet weet waar je moet beginnen doe je niets en gebeurt er niets. Andere redenen zijn….
Wat je ook doet, heel veel succes, extra tijd, omzet en overzicht gewenst!

Lees meer

Doen we het wel goed met wortelgoed?

Doen we het wel goed met wortelgoed? U maakt in het najaar een offerte voor een klant met daarin wortelgoed. Echter de tuin wordt pas in het voorjaar gerealiseerd en dan is er geen wortelgoed meer leverbaar. Wie draait er op voor de extra kosten?

Lees meer

Half werk is geen goed begin…..

Half werk is geen goed begin….. Een goed begin is het halve werk. Zo luidt het eeuwenoude spreekwoord. Maar… half werk is geen goed begin. Toch is het mij opgevallen dat er (te) vaak begonnen wordt met half werk…

Lees meer

Greenlink, er was eens…

Nog niet zo heel lang geleden was er een tuinkabouter. Op een mooie zonnige dag besloot hij de bloemetjes buiten te gaan zetten en reed met zijn kabouterbusje wat rond. Hij kwam op de grens van Boskoop en Hazerswoude en plots zag hij een hof waar het zo mooi was dat hij besloot er een kijkje te gaan nemen.

Lees meer