voorjaarszonnetje .greenlinkOp het moment dat ik dit schrijf, schijnt de zon eindelijk weer eens uitbundig. Het was vanochtend een genot om een paar uurtjes te assisteren bij het scannen van de vele enthousiaste klanten die op deze zaterdagochtend onze cash and carry bezochten.

Deze week is er weer een kleurrijk assortiment perkgoed aangevoerd. Het standaardassortiment dat de komende tijd iedere week vers zal worden aangevoerd bestaat uit o.a Geranium, hang en staand, Bacopa, Scaevola,  Osteospermum, Petunia, Verbena en Calibrachoa. Mocht u andere soorten nodig hebben dan kunnen we die natuurlijk altijd voor u bestellen.

Ook het assortiment Italiaanse kruiden in diverse potmaten staat mooi gepresenteerd tussen de Impruneta potten in de kas bij de balie. In de kas aan de overkant van de balie staan de Mandevilles, Oleanders, Bougainvillea’s en vele andere bloeiende planten.voorjaarszonnetje .greenlink

Het voorjaar is een hectische periode. Eén van mijn werkzaamheden bestaat uit het carry terrein goed gevuld houden met actuele artikelen. Inmiddels is de aanvoer van het wortel- en kluitgoed zo goed als voorbij en gaan we over op een ruim assortiment haagplanten in container.

Eén van de leuke bijkomstigheden van mijn werk is dat ik geregeld een ronde over het terrein doe… Welke artikelen lopen hard, die moeten we aanvullen en welke blijven wat langer staan. Sommige artikelen worden ’s morgens aangevuld en zijn ‘s middags al weer op. Door korte logistieke lijnen is alles snel weer aan te vullen.

voorjaarszonnetje .greenlink

Het voordeel van de cash and carry is dat er altijd wel iets bijkomends te vinden is. Dus u hoeft nooit met lege handen/aanhanger naar huis.

Al met al is het weer genieten van de grote collectie planten die groeien en bloeien op het cash and carry terrein bij Greenlink.

 

Arjan Alderden
Inkoper