Ons geduld is aardig op de proef gesteld de afgelopen maanden. Waar we soms in maart of april al echt van heerlijk voorjaarsweer konden genieten, hebben we dit jaar lang moeten wachten. Ik heb menig hovenier in vol ornaat (lees: laarzen, regenpak) binnen zien druipen. De moed was hen duidelijk in de regenlaarzen schoenen gezakt. Inplanten en dergelijke is toch echt anders in de regen dan met een lekker zonnetje op je bol.

wat een weer .greenlink

Maar, on the bright side: wat kunnen we lang van de prachtige voorjaarsbloemen genieten dit jaar! Alles staat er nog even prachtig bij! En de afgelopen twee weken hebben we niks te klagen; de barbecue is al een paar keer aan geweest, de winterdip is allang vergeten en de voorjaarsbloemen maken langzaam plaats voor de zomerbloeiers. De zomer komt eraan!

Heerlijk om te zien hoe groen de tuinen weer worden. De “tegeltrend” heeft gelukkig niet iedereen gegrepen. Ik sprak laatst een hovenier die bezig was in een (nieuwbouw)tuin die vertelde geen tuinen meer compleet te betegelen. Minimaal een flink stuk groen (kunstgras telt niet!), anders zoek je maar een ander. Heel verstandig!

Geniet van het weer en het prachtige groen! En kom gerust eens langs, van ons perkgoed krijg je gegarandeerd een zonnig humeur. Het staat er prachtig bij en is weer volop leverbaar.

Ilona Trip
Verkoop Greenlink