Ontwerp Service

Biloba Groenontwerp

Tuinontwerp (3D) en beplantingsadvies | groen in de hoofdrol | verrassend | betrokken

Biloba Groenontwerp is een eigentijds ontwerp- en adviesbureau voor de inrichting van middelgrote en kleine buitenruimtes. In mijn ontwerpen voert de beplanting de boventoon, en wordt het buitenleven naar de woning toegehaald. Door heldere belijning en een doordachte materiaal- en plantenkeuze ontstaat er een tuin, dakterras of balkon dat elk seizoen boeit.

Een uitgebreide inventarisatie op locatie zorgt ervoor dat het ontwerp en/of beplantingsadvies optimaal aansluit op de wensen van de klant, de architectuur van de woning, de directe omgeving en groeicondities. Door de digitale 3D-uitwerking  krijgt de klant een duidelijk beeld van de toekomstige tuin. De 3D-weergaven worden samen met sfeerbeelden per seizoen, plantenfoto’s, groeidetails en onderhoudsadvies per plantensoort en technische informatie in een totaalplan verwerkt.

 

House of Green

House of Green | Tuinontwerpbureau | Tuininrichting | Tuinwinkel

Onze ervaren tuin- en landschapsarchitecten en tuinontwerpers zijn gespecialiseerd in buitenruimtes in de stad en helpen u graag om de wensen van u of uw klant te vertalen naar een concreet plan waarbij laten we ons inspireren door de architectuur, natuur en omgeving van uw woning. Wij nemen u de volledige zorg uit handen om uw eigen tuin, naar eigen tempo en budget, weer functioneel, groen en gezellig te maken.

Met uw uitgangspunten en onze hulp kunt u het hele jaar door met plezier naar buiten kijken en als het even kan de tuindeuren openen en genieten.

 

Hollands ZwartBont

Ontwerpers van tuin | park | recreatie | landschap

Je wilt sparren over een grootschalig project. Het kan ook zijn dat je de eerste ontwerpideeën al hebt maar ze graag wil laten uitwerken. Tuinontwerpen, uitwerken van concepten, technische tekeningen of visualisaties alles is mogelijk.

 

Boukje Wiebes

Tuinontwerper voor Leiden en omstreken. Betaalbare en uitgekiende tuinontwerpen

Om optimaal van uw woning en woonomgeving te kunnen genieten, is het belangrijk om uw tuin volgens uw eigen wensen in te richten.
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik u daarbij graag helpen.
U kunt bij mij terecht voor:

  • een tuinontwerp / beplantingsplan
  • de aanleg van uw tuin
  • het onderhoud van uw tuin

Indigo Groen

Uw externe tekenkamer voor al het tekenwerk in groen en civiel Van ontwerp tot revisie. Nu ook 3D ontwerp met virtuele tuinwandeling

Voor de consument is het lastig om een goed beeld te vormen bij een 2D ontwerp. Nu heeft u de mogelijkheid om uw klant het tuinontwerp te laten beleven door een virtuele tuinwandeling. De klant ziet het lijnenspel  en de vlakverdeling in 3D en beleeft de beoogde tuinsfeer met eigen ogen, zien is kopen.

VERHOOG UW VERKOOPSUCCES MET EEN 3D PRESENTATIE

Tuinontwerpburo Groenendijk

Wij ontwerpen stijlvolle tuinen voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en net over de grens in België.

Een ontwerppakket bestaat uit een duidelijk ingekleurd tuinontwerp, een beplantingsplan, een verlichtingsplan, een onderhoudsplan, evt. kleine bouwtekeningen en wordt compleet gemaakt met sfeerfoto’s van de voorgestelde materialen en plantensoorten.

Tuinen van Tuinontwerpburo Groenendijk hebben heldere lijnen en zijn in evenwicht, waarbij onverwachte details de tuinen uniek maken. Het design van een tuin rust op drie pijlers: de opdrachtgever, de architectuur van het gebouw en de buitenomgeving. Met deze pijlers als uitgangspunt en onze jarenlange ervaring ontstaat er een tuin, waarin tuineigenaren zich helemaal thuis zullen voelen.

Signatuur

Signatuur tekent OOK voor u, indien gewenst onder uw bedrijfsnaam.

tijdloze tuinen lijnenspel denkwerk ruimtelijk vertalen eenvoud rust praktisch emotie persoonlijk totaalpakket kijken luisteren details inleven sfeervol verrassend

Signatuur tekent OOK voor u, indien gewenst onder uw bedrijfsnaam. Vakkundig, snel, dynamisch, flexibel.
Van intake tot-en-met projectbegeleiding en alle stappen daartussen.
Van intakegesprek met opdrachtgever tot en met uitvoering en alle stappen daartussen.