Ontwerp Service

tuinontwerpstudio.greenlink

Tuinontwerp.studio

Omzetten 2D-schets in mooi vormgegeven 3D-tuinontwerp | online dashboard | uw bedrijfslogo vermeld op elk onderdeel

Een tuinontwerp in 3D geheel volgens uw idee.

Het maken van een tuinontwerp heeft nogal wat voeten in de aarde. Hoe fijn is het als u daarbij geholpen wordt!

Tuinontwerp.studio helpt u graag bij het maken van een tuinontwerp in 3D voor uw klant. We zetten uw 2D-schets om in een mooi vormgegeven tuinontwerp in 3D waarvan u 15 tot 20 verschillende 3D-foto’s ontvangt. U komt professioneel voor de dag bij uw klant, want op elk onderdeel staat eventueel ook uw bedrijfslogo*.‍

Met een online dashboard heeft u alles voor uw project overzichtelijk gerangschikt op 1 plek.

Als onze ontwerpers meer gegevens nodig hebben nemen zij contact met u op. Als het geleverde tuinontwerp bij u vragen oproept, kunt u altijd contact opnemen met de ontwerper. Natuurlijk is er 1 correctieronde mogelijk mocht u nog wat aangepast willen hebben.

De ontwerper zal nooit direct contact opnemen met uw klant.

De prijs voor een tuinontwerp hangt af van de grote van het perceel. Kijk hier voor de kosten.

Geeft u er de voorkeur aan dat wij het ontwerp maken voor een nieuwe tuin, dan is dat ook mogelijk.

* Wanneer u uw eigen bedrijfslogo vermeld wilt zien op de 3D-foto’s kunt u hiervoor een apart abonnement afsluiten. 

 

Biloba Groenontwerp

Tuinontwerp (3D) en beplantingsadvies | groen in de hoofdrol | verrassend | betrokken

Biloba Groenontwerp is een eigentijds ontwerp- en adviesbureau voor de inrichting van middelgrote en kleine buitenruimtes. In mijn ontwerpen voert de beplanting de boventoon, en wordt het buitenleven naar de woning toegehaald. Door heldere belijning en een doordachte materiaal- en plantenkeuze ontstaat er een tuin, dakterras of balkon dat elk seizoen boeit.

Een uitgebreide inventarisatie op locatie zorgt ervoor dat het ontwerp en/of beplantingsadvies optimaal aansluit op de wensen van de klant, de architectuur van de woning, de directe omgeving en groeicondities. Door de digitale 3D-uitwerking  krijgt de klant een duidelijk beeld van de toekomstige tuin. De 3D-weergaven worden samen met sfeerbeelden per seizoen, plantenfoto’s, groeidetails en onderhoudsadvies per plantensoort en technische informatie in een totaalplan verwerkt.

 

House of Green

House of Green | Tuinontwerpbureau | Tuininrichting | Tuinwinkel
Onze ervaren tuin- en landschapsarchitecten en tuinontwerpers zijn gespecialiseerd in buitenruimtes in de stad en helpen u graag om de wensen van u of uw klant te vertalen naar een concreet plan waarbij laten we ons inspireren door de architectuur, natuur en omgeving van uw woning. Wij nemen u de volledige zorg uit handen om uw eigen tuin, naar eigen tempo en budget, weer functioneel, groen en gezellig te maken.

Met uw uitgangspunten en onze hulp kunt u het hele jaar door met plezier naar buiten kijken en als het even kan de tuindeuren openen en genieten.

 

Signatuur

Signatuur tekent OOK voor u, indien gewenst onder uw bedrijfsnaam.
tijdloze tuinen lijnenspel denkwerk ruimtelijk vertalen eenvoud rust praktisch emotie persoonlijk totaalpakket kijken luisteren details inleven sfeervol verrassend

Signatuur tekent OOK voor u, indien gewenst onder uw bedrijfsnaam. Vakkundig, snel, dynamisch, flexibel.
Van intake tot-en-met projectbegeleiding en alle stappen daartussen.
Van intakegesprek met opdrachtgever tot en met uitvoering en alle stappen daartussen.