Wat klanten zeggen

Download ons E-book

Greenlink is al 15 jaar onze hofleverancier zoals wij dat zeggen, al onze beplanting kopen wij bij Greenlink. Dit heeft eenvoudigweg een aantal redenen: Ruim assortiment kwaliteitsproducten, afspraken worden correct nagekomen, goede service, betrouwbaar en ook om met klanten te gaan kijken is het een goed adres en daarbij zitten ze voor ons op een ideale locatie.
Ook als er een keer snel geschakeld moet worden lukt dat in de meeste gevallen en daarbij hebben ze een club met prettige mensen die allen één factor gemeen hebben: passie voor planten.

Snoek hoveniers - Arian Snoek   Website: www.snoekhoveniers.nl

Al jaren lang een vaste partner voor ons bedrijf! Als we planten bestellen, staan die binnen enkele dagen klaar en wanneer nodig word je geholpen met laden. 
Het is ook heerlijk om over het terrein te lopen, met of zonder klant, om mooie beplanting uit te zoeken! Is er iets niet? Dan gaan ze voor je op zoek.

 Buiten Leven – Kevin Visser   Website: www.buiten-leven.com

Al 25 jaar, vanaf het begin, kom ik graag bij Greenlink. Je wordt er warm ontvangen.

De passie voor planten straalt er vanaf met het unieke sortiment!

 Tuincentrum en Kwekerij - Geert Meijer   Website: www.g-meijer.nl

De medewerkers van Greenlink denken met ons mee.
Greenlink zorgt er mede voor dat Artis op meerdere fronten een bijzonder dierenpark blijft.

Artis – Ton Hilhorst   Website: www.artis.nl

Na afgelopen zomer ons 40 jarig bestaan te hebben gevierd staan voor ons een paar zaken, nog steeds, helder voor ogen. 1) Wij willen met onze leveranciers langdurige relaties en 2) Bij deze leveranciers kopen wij dan ook (zo goed als) alles. Onze relatie met Greenlink bestaat al een tiental jaren. In zo’n relatie gaat het vooral ook om “de ander zijn winst te gunnen”. Dit betekent voor ons dat wij niet alleen de moeilijke plantensoorten bij Greenlink bestellen maar ook de makkelijke soorten en de grote aantallen. Wij ervaren dat Greenlink dus niet alleen bij makkelijke soorten en grote aantallen voor ons hun best doen maar ook voor de moeilijke plantensoorten hun aandacht en energie aan ons besteden. “De ander zijn winst gunnen” gaat dus niet over geld maar over zorgvuldigheid en aandacht. Hier herkennen wij Greenlink in, dank hiervoor.

Uit Den Boogaard Hoveniers - Website: www.uitdenboogaardhoveniers.nl