Wat klanten zeggen

 

Download ons E-book

Al vele jaren koop ik mijn planten bij Greenlink. Als ontwerper maak ik veel plantschema’s. Door het grote en mooie assortiment bij Greenlink hoef ik me creatief niet te beperken tot het standaard aanbod dat je vaak bij andere leveranciers tegenkomt. Regelmatig bestel ik via de website en ik kan er altijd op vertrouwen dat de planten met zorg worden afgeleverd. Als er een bepaalde plant niet leverbaar is wordt er altijd tijdig afgestemd en komt men met een goed alternatief. Meedenken is het motto. Nooit is iets teveel voor de betrokken, geïnteresseerde en behulpzame medewerkers.

Greenlink is en blijft mijn vaste leverancier.

Hedwig Bijl

  Juffertje in het groen - Website: www.juffertjeinhetgroen.nl

In Greenlink heb ik mijn plantenleverancier gevonden. Ik ontwerp tuinen, dakterrassen en balkons met planten in de hoofdrol. Dat betekent dat ik veel soorten vaste planten en siergrassen gebruik, ook minder-gangbare cultivars. In 99% van de gevallen kan Greenlink mij deze leveren. Het grote terrein met een geweldig assortiment inspireert en is voor mij de ‘snoepwinkel’ van West-Nederland.

De levering is accuraat en problemen zijn er om opgelost te worden. De medewerkers zijn behulpzaam en zijn zelfs bereid om á la minute planten bij de kweker te halen als blijkt dat een plant niet meer op voorraad is. Kortom, een leverancier waar ik op kan rekenen.

Mariska van Bergen

 Biloba Groenontwerp - Website: www.bilobagroenontwerp.nl

Greenlink is al 15 jaar onze hofleverancier zoals wij dat zeggen, al onze beplanting kopen wij bij Greenlink. Dit heeft eenvoudigweg een aantal redenen: Ruim assortiment kwaliteitsproducten, afspraken worden correct nagekomen, goede service, betrouwbaar en ook om met klanten te gaan kijken is het een goed adres en daarbij zitten ze voor ons op een ideale locatie.
Ook als er een keer snel geschakeld moet worden lukt dat in de meeste gevallen en daarbij hebben ze een club met prettige mensen die allen één factor gemeen hebben: passie voor planten.

Snoek hoveniers - Arian Snoek   Website: www.snoekhoveniers.nl

Al jaren lang een vaste partner voor ons bedrijf! Als we planten bestellen, staan die binnen enkele dagen klaar en wanneer nodig word je geholpen met laden. 
Het is ook heerlijk om over het terrein te lopen, met of zonder klant, om mooie beplanting uit te zoeken! Is er iets niet? Dan gaan ze voor je op zoek.

 Buiten Leven – Kevin Visser   Website: www.buiten-leven.com

Al 25 jaar, vanaf het begin, kom ik graag bij Greenlink. Je wordt er warm ontvangen.

De passie voor planten straalt er vanaf met het unieke sortiment!

 Tuincentrum en Kwekerij - Geert Meijer   Website: www.g-meijer.nl

De medewerkers van Greenlink denken met ons mee.
Greenlink zorgt er mede voor dat Artis op meerdere fronten een bijzonder dierenpark blijft.

Artis – Ton Hilhorst   Website: www.artis.nl

Na afgelopen zomer ons 40 jarig bestaan te hebben gevierd staan voor ons een paar zaken, nog steeds, helder voor ogen. 1) Wij willen met onze leveranciers langdurige relaties en 2) Bij deze leveranciers kopen wij dan ook (zo goed als) alles. Onze relatie met Greenlink bestaat al een tiental jaren. In zo’n relatie gaat het vooral ook om “de ander zijn winst te gunnen”. Dit betekent voor ons dat wij niet alleen de moeilijke plantensoorten bij Greenlink bestellen maar ook de makkelijke soorten en de grote aantallen. Wij ervaren dat Greenlink dus niet alleen bij makkelijke soorten en grote aantallen voor ons hun best doen maar ook voor de moeilijke plantensoorten hun aandacht en energie aan ons besteden. “De ander zijn winst gunnen” gaat dus niet over geld maar over zorgvuldigheid en aandacht. Hier herkennen wij Greenlink in, dank hiervoor.

Uit Den Boogaard Hoveniers - Website: www.uitdenboogaardhoveniers.nl