“Je moet schieten anders kun je je niet scoren!’ Dit is één van de onvergetelijke uitspraken van Johan Cruijff, dé voetballegende die ons kikkerlandje rijk was.

De voetballegende die alweer 8 jaar geleden (24 maart 2018) is overleden én waar een mooie musical over is gemaakt, 14 de Musical. De musical, die ik met mijn vader heb bezocht, waar ik met veel plezier aan terugdenk.

Maar mijn vraag aan u luidt: “Wanneer ‘schiet’ u om te kunnen scoren?’. Hoe blijft u ‘in the lead’ én hoe zorgt u voor voldoende werk zodat u kunt blijven ‘scoren’?

Hoe blijft u succesvol met uw onderneming? Dit kan op vele manieren én het is aan u om de juiste manier te vinden die bij u past én die u lang volhoudt.
Scoort u door middel van prijs, kwaliteit, flexibiliteit of  door een combinatie van deze succesfactoren.

Greenlink blijft ook ‘scoren’ met behulp van loyaal, succesvol personeel, een loyaal en gevarieerd klantenportefeuille die ons ook scherp houdt om het kwaliteit- en serviceniveau te behouden die wij met elkaar nastreven. Dank jullie wel voor deze positieve, kritische houding. Je moet immers ook scherp blijven om te scoren.

Individueel wil ik ook ‘scoren’ (ontwikkelen). Afgelopen maand heb ik succesvol de opleiding tot leraar in het voortgezet onderwijs in de 2e  graad afgerond binnen het vakgebied Bedrijfseconomie. Ik blijf parttime actief  bij Greenlink én ga wel op zoek naar nieuwe ‘kansen’ binnen het onderwijs om te scoren, want om Johan Cruijff nogmaals te citeren:
‘Je moet schieten anders kun je niet scoren’.

Benieuwd hoe ik deze kansen creëer? Laat een reactie achter op deze blog én ik deel mijn ervaring.

Martijn van der Maat
controllerJe moet schieten anders kun je niet scoren