Het is zondagmiddag 21 april, 17:30 uur. Ik zit buiten in de tuin te genieten van de laatste zonnestralen. De inspiratie om een blog te schrijven is vandaag ver te zoeken. Uiterste inleverdatum: 22 april, dus de tijd begint te dringen. Ik hoor in de verte al wat Feyenoord supporters roepen en schreeuwen. Ik zie vlaggen wapperen bij de buren, de wedstrijd begint om 18:00  Kunnen zij, dit seizoen, een mooie prijs pakken?  Dat zit ik mij te bedenken! Oh nee, focus, terug naar mijn blog!

Net als ik met mijn gedachten weer terug ben bij deze blog, gooit de jongste een kruiwagentje vol water om én weet ik dat droge kleren meer prioriteit hebben dan het schrijven van een blog. 

Terug op mijn stoel geniet ik van onze meerstammige fluweelboom die zijn eerste bladeren laat zien. De tulpen in de tuin zijn al bijna uitgebloeid. Ik zie de lege bakken aan mijn schutting hangen, die moeten snel gevuld worden.

Wat zal ik eens doen dit jaar? Toch weer de lobelia, of gaan we eens voor petunia’s en Spaanse margriet?  Afgelopen week is het perkgoed bij Greenlink binnengekomen. Altijd een teken dat het seizoen nu écht is begonnen, al moeten we de nachtvorst nog wel even goed in de gaten houden. Menig klant pakte vorige week al een tray mee, voor thuis of voor de klant die zijn potten gevuld wil hebben. Er zijn karren vol binnengekomen, dus er is volop keus bij Greenlink. Oh, in de verte hoor ik het fluitsignaal. Gauw naar binnen!

Wanneer kunnen wij u bij ons binnen verwachten?

Ilona Trip
verkoper Greenlink B.V.

Focus op ...