De zomervakantie staat weer voor de deur. In de regio midden, waar wij onder vallen, begint de schoolvakantie morgen (7 juli) alweer. De overige regio’s moeten nog even doorpakken, echter start ook daar de vakantie al snel.

Een jaar geleden mocht ik ook de laatste blog voor de zomervakantie schrijven. Het onderwerp was op dat moment vakantiestress, oftewel de stress voorafgaand aan de vakantie. Iedereen ervaart wel eens dat er nog van alles afgerond moet worden alvorens je de deur achter je dicht kunt trekken.

Toch lijkt het erop dat er dit voorjaar weer enige rust is gekomen. Dat de hectiek die onze branche de afgelopen tijd heeft gekend weer enigszins plaats heeft gemaakt voor kalmte en iedereen de afgelopen maanden weer “lekker” heeft kunnen werken. Waar wij en vele van jullie begin dit jaar nog vraagtekens hebben gezet bij de vraag  “hoe gaat 2023 verlopen?” kunnen we concluderen dat het zeker niet is tegengevallen. Daarnaast hoor ik vele goede berichten over de planning van aankomend najaar.

Maar goed, ik zal nu nog niet verder uitweiden over wat er in de tweede helft van dit jaar gaat komen. Eerst staat de vakantie voor de deur. Na een periode van hard werken kijkt een ieder hier ongetwijfeld naar uit. Tijd voor jezelf, tijd voor je partner/gezin en bovenal “even helemaal niets”. Tijd om “de boel, de boel te laten”. Je lichaam rust te geven en je gedachten de vrije loop te laten!

En nu, even helemaal niets .greenlink

Greenlink is tijdens de zomermaanden geopend volgens onze reguliere openingstijden. Alleen ons blog zal met zomerreces gaan om in september weer vol nieuwe inspiratie te starten.
Namens alle medewerkers van Greenlink wens ik iedereen een fijne zomervakantie toe!

Chris Boerakker
Verkoper