De zomervakantie zit erop voor alle regio’s en de scholen zijn weer begonnen. Dan kan en mag Greenlink niet achterblijven. Maar zoals u wellicht al jaren weet zijn wij in de zomerperiode niet gesloten en blijft Greenlink actief in kleiner teamverband want onze topcollega’s hebben recht op een welverdiende vakantie om ook ‘los’ te komen van de dagelijkse bezigheden.

Waar heeft u vakantie gevierd? Welke activiteiten heeft u ondernomen om even los te komen van uw dagelijkse bezigheden? Een vakantiebreak is ook een goed moment om te evalueren. Wat gaat goed én wat is voor verbetering vatbaar?  
wij zijn weer begonnen.greenlink
Greenlink evalueert eveneens om de dienstverlening op niveau te houden en waar mogelijk te verbeteren. Dit doen wij door veelvuldig met collega’s en leveranciers in gesprek te zijn. Immers zijn de collega’s dé voelsprieten van Greenlink. Zij horen én zien de reacties van klanten en leveranciers.

Ik nodig u (of ‘daag u’) met plezier uit om feedback te geven over onze dienstverlening of samenwerking. Wat maakt voor u Greenlink ‘dé expert in levend buitengroen’? Of wat kan er nog verbeterd worden ten aanzien van onze dienstverlening? Greenlink is leergierig en luistert graag naar u en uw suggesties.

U wordt ook uitgenodigd om ons Cash & Carry terrein te bezoeken in Hazerswoude. Want er is weer prachtig (nieuw) buitengroen te bewonderen, denk onder meer aan Blauwe Regen (Wisteria), Toscaanse Jasmijn (Trachelospermum Jasminoides) én de Perzische Slaapboom (Albizia Julibrissin).
Tot snel in Hazerswoude!

Ik kijk met belangstelling uit naar uw feedback op onze dienstverlening.
Mail uw reactie naar martijn@greenlink.nl

Martijn van der Maat
september 2023