Het is eind oktober en het recreatieve seizoen loopt ten einde. Aankomend weekend gaat de klok weer een uurtje achteruit en het heerlijke zomerweer heeft plaats gemaakt voor de herfst. De seizoenplekken op de camping zijn zo goed als leeg en bij menig kampeerder staat de caravan weer in de stalling. Voor de doorsnee vakantievierder tijd om zachtjesaan te dromen over de volgende zomer.

Het is weer voorbij, die mooie zomer .greenlink.nl

Hoe anders is dit voor de ondernemers in de recreatieve sector. Voor deze ondernemers is het tijd om de balans op te maken. Hoe is het afgelopen seizoen verlopen, de plussen en de minnen tegen elkaar weg te strepen. Tevens is dit het moment om de plannen voor renovaties, reparaties en uitbreidingen weer uit de kast te halen. Met het afgelopen seizoen vers in het geheugen worden er alweer grote stappen gezet richting het nieuwe seizoen.

Het is niet voor niets dat de vakbeurs voor de recreatieve sector in de maand november plaatsvindt. Evenementenhal Hardenberg is op 14/15/16 november wederom het decor voor de Recreatie Vakbeurs 2023. Met een totaal van ruim 300 exposanten en meer dan 8000 bezoekers dé beurs voor de gehele sector.

Ook Greenlink is sinds enkele jaren exposant. Speciaal voor onze klanten uit deze sector presenteren wij ons in een compleet vernieuwde stand. Uiteraard wel op onze vertrouwde locatie in Hal 1 – stand 190.

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een (informeel) praatje of een deskundig advies. Verkopers Fred de Koning en Chris Boerakker kunnen u alles vertellen omtrent het groen op uw (vakantie-) park, dierentuin, pretpark of rondom uw accommodaties.

Graag tot ziens tijdens de Recreatie Vakbeurs 2023

Chris Boerakker
Verkoop Greenlink

Klik op de button hieronder om u te registreren.

Het is weer voorbij, die mooie zomer .greenlink