Gezocht: Een gratis vrachtauto welke rijdt op brandstof in de vorm van water. Ook gezocht, een chauffeur of chauffeuse die nooit zeurt, vrachten planten wil laden en lossen bij onze afnemers en daar niets voor vraagt. Dat zoek ik dus. Lekker makkelijk, lekker goedkoop ook, scheelt mij als ondernemer weer loonkosten. En die diesel, dat hakt er best in tegenwoordig. Water is dan wel zo fijn.Alleen de zon gaat voor niets op … of? Greenlink

Wat denken jullie? Die is niet goed snik, waar gaat dit over?

Met enige regelmaat krijgen we nog wel eens de vraag: de planten die ik hier op jullie verkoopterrein heb uitgezocht, of de offerte die je voor mij hebt gemaakt, is dat vrachtvrij geleverd of komen daar nog kosten bij?  Want, ook al staat het op al onze offertes vermeld, ‘exclusief vrachtkosten’, je kunt er overheen lezen. Makkelijk zat. Er staan daar wel meer kleine lettertjes.

Een telefoontje van onze kant met uitleg volgt dan. Geen probleem uiteraard, duidelijkheid voor alles!

Eigenlijk is het bij ons heel simpel, duidelijk, en vooral eerlijk voor een ieder.

Op al onze offertes geldt dat er tegen kostprijs van onze vervoerders vrachtkosten in rekening worden gebracht. Het bedrag wat hiervoor onder op uw factuur berekend wordt is afhankelijk van het afgenomen volume en uiteraard de afstand naar uw losadres. Als we vervoeren met onze eigen kleine vrachtauto dan geldt een ritprijs voor wat betreft de afstand naar het losadres.

Klare prijzen dus, helder, transparant en duidelijk! Die keuze hebben wij bij Greenlink gemaakt en daar staan we nog steeds volledig achter. Wie kosten maakt moet die kosten ook dragen. Een andere optie zou zijn; we leveren alles vrachtvrij en dan worden de kosten voor vervoer in de prijs van alle planten verwerkt, want…alleen de zon gaat ten slotte voor niks op….. maar wie houden we dan voor de gek?

Alleen de zon gaat voor niets op … of? GreenlinkWij houden van eerlijkheid en transparantie. Dat is een goede basis voor een relatie, toch?

Dus…..weet je zelf al dat er geleverd moet gaan worden, vraag dan bij de offerte de vrachtkosten aan. wij geven die graag. Nogmaals, dit gaat tegen kostprijs, dus de prijs die Greenlink betaald aan een vervoerder met een auto die rijdt op diesel met een chauffeur die niet zeurt, graag helpt en die ja, net als jij, ook een salaris krijgt. Of heb ik nu alles verklapt?

Fred de Koning