De kerstballen gaan thuis nog in de boom en verder maakt iedereen zich op voor een heerlijke periode waarin familie en vrienden even belangrijker zijn dan het werk. Ook is dit een mooi moment om even terug te kijken naar het afgelopen jaar en om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Laten we eerst maar eens terug kijken naar het jaar 2018. De verwachtingen voor dit jaar waren erg hoog gespannen. Na een zeer koude periode in februari en maart draaide de wind en barstte het werk los. Iedereen liep letterlijk over van het werk, lange dagen maken om het werk zo goed als mogelijk binnen de geplande tijd af te krijgen. Ook wachten tot de benodigde materialen geleverd konden worden hoorde er bij. De fabrieken konden de bestellingen van klinkers en tegels niet op tijd gefabriceerd krijgen maar ook op plantengebied was het niet voor te werken.

Waren we het voorjaar eenmaal doorgekomen diende een lange, hete en vooral zeer droge zomer zich aan. Geen tijd om bij te komen zomer.greenlinkvan dit o zo drukke voorjaar maar vol aan de bak om alle al ingeplante en nieuw in te planten soorten te voorzien van het benodigde vocht. Ook wij bij Greenlink hebben er hard aan moeten trekken om de vochthuishouding op peil te houden en de kwaliteit te waarborgen. Avonduren, weekenden en soms werd er zelfs 24 uur per dag water gegeven om al onze klanten met de mooiste planten te zien vertrekken.

Maar toen kwam de maand september en maakten wij de lang voorbereide overstap naar een nieuw software programma. Helaas heeft deze lange voorbereiding er niet voor kunnen zorgen dat alles vlekkeloos is verlopen en zullen jullie (onze klanten) hier enige hinder van ondervonden hebben. Wij hebben er alles aan gedaan wat binnen onze mogelijkheden lag om een ieder zo goed als mogelijk te helpen en hopen dan ook dat uiteindelijk alles naar ieders tevredenheid is afgehandeld! Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan dit programma en gaan wij met het volste vertrouwen het nieuwe jaar in!

new-years-eve.greenlink2019. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en wederom zijn de verwachtingen hoog gespannen. Gaat de druk van 2018 zich doorzetten, wat zal er nog wel en niet leverbaar zijn en zal het weer dit jaar mee of tegen ons werken? Allemaal factoren waar we niet heel veel invloed op uit kunnen oefenen en uiteindelijk gewoon over ons heen moeten laten komen. Om het jaar in ieder geval goed te beginnen wil ik iedereen van harte uitnodigen om onze stand te bezoeken tijdens de Groene Sector Vakbeurs te Hardenberg. Deze vindt plaats van 15 t/m 17 januari en mag zich met recht een beurs met ballen noemen. Tijdens deze beurs ziet u alle noviteiten voor het nieuwe jaar, spreekt u vertrouwde en mogelijk nieuwe leveranciers en worden alle zintuigen op scherp gezet om ook 2019 weer tot een groot succes te maken!

Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe en graag tot ziens tijdens de Groene Sector Vakbeurs!

Chris Boerakker
Verkoper 

 


Lees hier de LAATSTE nieuwsbrief van Margareth van der Horst van Plant Care Education

nieuwsbrief.greenlink

Nieuwsbrief oktober 2018: