op blauw zaad zitten...greenlinkIk hoor de gedachten door de hoofden gonzen. Waar gaat deze blog over, waar heeft blauw zaad mee te maken of zelfs wat moet ik hier nu weer mee? Ook zal er een link gezocht worden richting het eeuwenoude spreekwoord “op zwart zaad zitten”. Wat zijn oorsprong heeft gevonden uit het feit dat vogels altijd eerst de witte zaden eten en dus als laatste pas beginnen aan de zwarte zaden.

Toch heeft dit niets te maken met de “blauwe zaden” of ook maar het zitten hier op. Wie het afgelopen jaar graszaad bij ons heeft aangeschaft van het merk Landscaper Pro Supreme zal misschien wel een vermoeden hebben welke richting deze blog op gaat……

Landscaper Pro Supreme graszaden bevat het hybride veldbeemd SPF30 HeatMaster. Deze variëteit is  behandeld met de Smart Start coating technologie. Het Hybride veldbeemd zorgt door de agressieve rhizomen voor een sterke en dichte grasmat. Deze Smart Start coating is een natuurlijke, biologisch afbreekbare coating die blauw van kleur is. Deze coating kan wel vijfhonderd keer zijn gewicht aan vocht opnemen, waardoor er een gellaagje om het zaadje wordt gevormd. Hierdoor is er tijdens het kiemings- en vestigingsmoment altijd voldoende vocht beschikbaar zodat de omstandigheden optimaal zijn voor een snelle opkomst, vestiging en groei.

Wil je dus een kwalitatief hoogwaardig graszaad mengsel met een gegarandeerde goede kieming en groei? Kies dan voor Landscaper Pro Supreme. Met dit mengsel zorg je ervoor dat je na afzienbare tijd met veel plezier kan genieten van “op het blauwe zaad” zitten.

Chris Boerakker
Verkoper Greenlink BV.


Lees hier de LAATSTE nieuwsbrief van Margareth van der Horst van Plant Care Education

nieuwsbrief.greenlink

Nieuwsbrief Maart 2018: