Namens alle medewerkers van Greenlink wensen wij u een gezond en een succesvol 2022. Wij hopen u ook in 2022 veelvuldig te ontmoeten op ons Cash & Carry terrein in Hazerswoude – Dorp.

Het voornemen van Greenlink is om u opnieuw te voorzien van passend advies op het gebied van ‘buitengroen’ met het serviceniveau dat u van ons gewend bent.
Al onze medewerkers ondersteunen u graag zodat u bij uw klanten/afnemers het product levert dat past bij uw wensen en/of de wens van de klant.

Zo maken wij, samen met u, uw klant tevreden en creëren wij een ‘win-win-win situatie’. Uw klant is tevreden, u bent tevreden en wij zijn tevreden. Dat is en blijft het voornemen van ons in 2022.

mooie voornemens .greenlink

Ook wanneer er verbeterpunten zijn binnen Greenlink luisteren wij daar graag naar zodat wij deze verbeterpunten kunnen aanpakken. Wij proberen zo ons serviceniveau op orde te houden.

Komende maanden kunt u, bij een bezoek aan ons prachtige Cash & Carry terrein in Hazerswoude – Dorp, enige overlast ervaren vanwege de verbouwing aan ons kantoorgebouw. Onze kantoorunit wordt vergroot en ‘verduurzaamd’. Het dak wordt voorzien van prachtige sedummatten.

Het komende jaar kunt u van ons weer tweewekelijks een informatieve blog verwachten. De blog wordt geschreven door een medewerker van Greenlink. Ook maken wij gebruik van gastschrijvers, waaronder OntwerpAcademie & Plant Care Education.
Daarnaast verwijzen wij naar onze social-media kanalen waar Greenlink actief is:

Facebook
Instagram
Linked-In

Blijf op de hoogte over Greenlink en volg ons via de socials.

Martijn van der Maat
Controller Greenlink