Het is altijd een goed idee om er eens lekker op uit te trekken. Of het nu een privéaangelegenheid of een zakelijke aangelegenheid betreft, dat maakt mijns inzien niet uit. Privé trekken we er in de diverse vakantieperiodes massaal op uit. De buitenlandse reizen zijn immers weer mogelijk maar daarnaast is recreëren in eigen land populairder dan ooit.

Ook stellen wij steeds hogere eisen aan de parken waar wij tijdens onze vrije tijd verblijven. Denk hierbij aan duurzame oplossingen voor stroom, warm water etc. Ook het groen op de diverse vakantieparken is tegenwoordig een hot item. Parken moeten er gelikt uitzien en komen niet meer weg met een assortiment aan het aloude bosplantsoen.

Een goed en gedegen beplantingsplan is ook op de parken dus belangrijker dan ooit. Een dergelijk plan is dan ook goed af te stemmen aan de sfeer en beleving die een park wil uitstralen. Of het nu gaat om inheemse en streek-eigen soorten of om meer mediterrane soorten, er is enorm veel mogelijk.

Het is altijd een goed idee om er eens lekker op uit te trekken. Of het nu een privéaangelegenheid of een zakelijke aangelegenheid betreft, dat maakt mijns inzien niet uit. Privé trekken we er in de diverse vakantieperiodes massaal op uit. De buitenlandse reizen zijn immers weer mogelijk maar daarnaast is recreëren in eigen land populairder dan ooit. Ook stellen wij steeds hogere eisen aan de parken waar wij tijdens onze vrije tijd verblijven. Denk hierbij aan duurzame oplossingen voor stroom, warm water etc. Ook het groen op de diverse vakantieparken is tegenwoordig een hot item. Parken moeten er gelikt uitzien en komen niet meer weg met een assortiment aan het aloude bosplantsoen. Een goed en gedegen beplantingsplan is ook op de parken dus belangrijker dan ooit. Een dergelijk plan is dan ook goed af te stemmen aan de sfeer en beleving die een park wil uitstralen. Of het nu gaat om inheemse en streek-eigen soorten of om meer mediterrane soorten, er is enorm veel mogelijk. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de (dag)recreatie is het dan ook aan te raden er ook zakelijk eens op uit te gaan. Op 15-16-17 november a.s. vindt de Recreatie Vakbeurs 2023 weer plaats in de evenementenhal Hardenberg. Greenlink, uw expert in levend buitengroen, zal zich hier uiteraard weer presenteren. Onze medewerkers Fred de Koning en Chris Boerakker verwelkomen u dan ook graag in onze stand op de inmiddels vertrouwde locatie in Hal 1 stand nr. 152. Graag tot ziens tijdens de Recreatie Vakbeurs 2023 Chris Boerakker Verkoop Greenlink BV

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de (dag)recreatie is het dan ook aan te raden er ook zakelijk eens op uit te gaan. Op 15-16-17 november a.s. vindt de Recreatie Vakbeurs 2022 weer plaats in de evenementenhal Hardenberg.

Greenlink, uw expert in levend buitengroen, zal zich hier uiteraard weer presenteren. Onze medewerkers Fred de Koning en Chris Boerakker verwelkomen u dan ook graag in onze stand op de inmiddels vertrouwde locatie in Hal 1 stand nr. 152.

Het is tijd om er op uit te gaan…. .greenlink    Het is tijd om er op uit te gaan…. .greenlink

 

Graag tot ziens tijdens de Recreatie Vakbeurs 2022

Chris Boerakker

Verkoop Greenlink BV