Na een periode van radiostilte is er weer inspiratie om “blog” activiteiten op te pakken. De verbouwing heeft veel energie gekost en geeft ook nieuwe energie en véél inspiratie.

Gelukkig heb ik geen (grote) verbouwing nodig voor nieuwe inspiratie. Ik laat mij inspireren door mijn inspiratiekalender die steevast op mijn bureau bij Greenlink staat.
Deze kalender verrast en inspireert mij met nieuwe inzichten, spreuken en tips.

Zo ook de verwijzing naar de Britse psychiater Sue Stuart-Smith, die heeft ervaren dat steeds meer mensen het tuinieren gaan ontdekken en dat tuinieren helpt om ruimte in je hoofd te maken!

buitengroen als inspiratiebron .greenlink

Hamamelis ‘Arnold Promise’

Wat een verademing om in een “groene” omgeving (parttime) te werken naast mijn werk als docent Economie & Ondernemen in het voortgezet onderwijs (VMBO B/K).
Ruimte creëren in je hoofd is belangrijk; immers word je “geleefd” met allerlei verplichtingen die je stressniveau doet stijgen.

Bewegen, buiten zijn (in de zon én in het groen) verminderen het stressniveau en wat prijs je je dan gelukkig dat je in het “buitengroen” actief bent.

Buitengroen verlaagt het stressniveau en ik heb mij voorgenomen om vaker over ons prachtig “Cash & Carry terrein” in Hazerswoude te wandelen om mijn stressniveau te verlagen en nieuwe (werk)inspiratie op te doen.
Wat fijn om bij een “Expert in levend Buitengroen” te werken.

Informeer en inspireer je klant over wat “groen” met je kan doen en gun je klant een lager stressniveau en biedt hen de volgende leestip aan: “Tuinieren voor de Geest” van Sue Stuart-Smith.

Dan maak je echt het verschil en verras je je klant. 

Martijn van der Maat
Oktober – 2022