We leven op het moment in een hele bijzondere tijd. Het leven van ons allen zal er de komende tijd behoorlijk anders uitzien dan we ooit hebben meegemaakt. Uiteraard kan ik op het moment dat ik dit blog schrijf niet overzien wat er op het moment van publicatie allemaal al weer veranderd zal zijn, maar één ding is zeker, niks is meer hetzelfde. In deze veranderende wereld moeten wij proberen toch door te gaan met werken voor zover dit op een veilige manier toch kan. Ook wij gaan gewoon door met wat we doen, rekening houdend met alle hygiëne richtlijnen en voor zover dat gezondheidstechnisch nog kan.

 

Digitale prijsoverzicht
In deze bijzondere tijd, zouden we bijna onze lang gekoesterde droom vergeten. Want weten jullie nog wat we jullie vorig jaar ontnomen hebben? Natuurlijk weten jullie dit nog en ik zeg het maar gelijk: ja ik weet het, wij waren de boosdoener, doordat we noodgedwongen de stekker uit ons digitale prijsoverzicht moesten halen. Oorzaak… ons toen nieuw aangeschafte computersysteem voor onze dagelijkse werkzaamheden bleek niet zo’n klein beetje, maar zeer veel vlotter dan onze “oude” digitale prijslijst, die voor jullie zichtbaar was via onze website. Dat die twee moesten gaan samenwerken bleek al gauw hommeles…dat werd ‘m dus niet. Het botste, knalde….. er was totaal geen klik. Sterker nog: er volgde een pijnlijk afscheid!

Ja, en zie dan maar eens snel iets te verzinnen. Dat viel dus niet helemaal mee! Zomaar een nieuw vergelijkbaar systeem in de “Cloud” knallen zonder enige visie, ja dat is oké voor de korte termijn, maar als jullie ons een beetje kennen, …..daar houden wij dus niet van!

 

Waarmaken
Samen met een koppel techneuten, die ook eerst tijd moesten vrijmaken, is gebrainstormd  over een webshop zoals we die hadden, een digitale winkel dus, best handig, maar ja…… je moet het ook kunnen waarmaken. De teleurstelling is anders nog veel groter. Omdat levende planten nou eenmaal niet zo gestandaardiseerd zijn als bijvoorbeeld levensmiddelen bleek dit “waarmaken” in de praktijk toch knap lastig.

 

Trots
Gemak voor jullie en ook voor ons, daar hebben we naar gezocht. Eigenlijk is “gezocht” niet echt het goede woord; het was er immers nog niet. Het werd dus maatwerk. Een ogenschijnlijk eenvoudig overzicht, we noemen het onze “catalogus”, die je dag en nacht kunt raadplegen op het tijdstip dat jij dat wilt, dat is wat het is geworden en daar zijn we best trots op!

 

Catalogus
Ook al vinden wij het prettig om jullie “live” te informeren of om een offerte te maken,… met deze catalogus online, kan je zelf informatie ophalen die je op dat moment nodig hebt. Het hele jaar door dus bv. prijsinformatie v.w.b. Fagus aan de blote wortel, om maar iets te noemen. En natuurlijk blijven wij verder gewoon wie we altijd al waren ?

We nodigen je graag van harte uit om kennis te maken met ons nieuwe “kindje” door hier te klikken!

Rest mij nog jullie veel succes te wensen de komende onzekere tijd.

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om jullie te blijven ondersteunen en helpen met wat dan ook, zoals jullie dit van ons gewend zijn!

 

Het Greenlink team
Fred de Koning