Heel het seizoen door…. vind je bij Greenlink een breed en actueel aanbod van hoog kwalitatief buitengroen.
Heel het seizoen door…. word je bij Greenlink vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan tijdens je bezoek, telefoon of via de mail.
Heel het seizoen door….is er lekkere koffie als je bij ons bent.
Heel het seizoen door….ben je bij ons meer dan welkom.
Heel het seizoen door….zien we jullie daarom dan ook graag bij ons.
Heel het seizoen door…. werken we keihard om aan al jullie wensen te voldoen.

Heel heel het seizoen door .greenlink

“Heel” het seizoen door…. vinden we bij Greenlink ook heel belangrijk!

Daarmee bedoel ik “heel”, als in gezond en fit, zowel fysiek als mentaal. Dat is in deze gekke tijden best een uitdaging.

Als ik jullie hoor, hebben jullie het nog steeds bovengemiddeld druk en is je agenda zeker het ‘hele seizoen door’ gevuld.

Graag hoor ik jullie de komende tijd bij ons over de definitie van ‘het hele seizoen’. Ik heb namelijk zwaar de indruk dat we in onze branche de 4 seizoenen de laatste jaren als 1 seizoen zijn gaan beschouwen! Of heb ik het mis?!

Als het inderdaad zo is, heb ik er nog eentje….. zullen we dan ook met elkaar afspreken dat we ‘heel’ het ‘hele seizoen’ met elkaar beleven, van begin tot eind dus zonder enige uitval van personeel. Blijf ‘heel’ en let op elkaar. Het in een eerder blog besproken elastiekje staat in onze branche al lange tijd gespannen. Laten we met elkaar ‘heel‘  het inmiddels heeeele lange seizoen afmaken. Houd het leuk met en voor elkaar!

Werk se en ontspan se!

Fred de Koning