Een benaming voor waardevolle- en monumentenbomen in het Leudal, een rijke collectie aan landschapsparken in Overijssel, de mooiste fiets- en wandelpaden, een excursie van onze collega’s van de Ontwerpacademie of toch een waardevol sieraad. Groene Parels zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. In dit geval betreft het ons nieuwe E-Book.

Al sinds het seizoen 2016/2017 geven wij voor al onze klanten en relaties het E-Book de Groene Parels uit. De nieuwste versie 2022/2023 is verschenen en is inmiddels alweer de 2e versie die ik voor u heb mogen schrijven. Ik kan u verzekeren dat het geen eenvoudige taak is om mij te beperken tot maar 10 soorten die ik de titel Groene Parel heb mogen toebedelen.

Groene Parels .Greenlink

Er zijn zo ontzettend veel soorten die ik graag nog zou willen toelichten, onder de aandacht wil brengen of op een voetstuk wil plaatsen, dat er zeker nog vele versies van de Groene Parels zullen gaan volgen. Voor deze editie hebben wij de plantenrange zo breed mogelijk getrokken. Of het nu gaat om planten voor potten op balkon of terras, een kleine heester, klimplant of een boomvormer, van alles komt er iets voorbij. Ik wil u dan ook veel plezier wensen met het lezen van dit E-Book. Wellicht kunnen deze en eerdere versies een inspiratiebron voor u zijn of een bundel van soorten om nog eens op terug te vallen.

Hebben deze Groene Parels of soorten uit eerdere edities uw interesse gewekt? Greenlink heeft deze en vele andere soorten nagenoeg het gehele jaar op voorraad op de Cash&Carry. Wij nodigen u dan ook van harte uit een bezoek aan onze Cash&Carry te brengen welke iedere werkdag geopend is van 07.30-17.00 uur. Het gehele terrein is inmiddels weer gevuld met honderden soorten vaste planten, heesters en bomen. Een lust voor het oog!

Tevens zijn wij in de maanden maart, april en mei extra geopend op de zaterdagochtend van 07.30-11.30 uur om iedereen in deze drukke tijd nog beter van dienst te kunnen zijn.

Tot snel!

Chris Boerakker
Verkoper Greenlink BV