Zoals je wellicht weet hebben wij bij Greenlink groen bloed in onze aderen stromen. En dat voelt goed.

Iedere dag met mooi levend groen te mogen werken geeft een boost positieve energie!
Zo’n breed assortiment bekende, maar ook minder bekende planten aanwezig op ons verkoopterrein, daar gaat toch je hart sneller van kloppen als plantenliefhebber.

Omdat we begrijpen dat jij niet altijd bij Greenlink kunt zijn … er moet immers ook nog gewerkt worden, hebben we iets leuks bedacht om bij jou toch dat gevoel vast te houden.
We willen je namelijk laten proeven van de juweeltjes binnen het assortiment tuinplanten.
Met planten waarvan wij vinden dat ze meer verdienen dan alleen maar aanwezig te zijn.
‘Beknopt’ en ‘overzichtelijk’ zijn de kernwoorden die er straks voor zorgen dat een encyclopedie in de vorm van een E-book ontstaat.

En dat veel mensen het een leuk idee vonden blijkt wel uit de aantallen downloads van het eerste E-book (iets meer dan 1200 downloads !)

Daarom kon een vervolg van het eerste E-book “De 10 meest groene parels van 2016–2017” eigenlijk niet uitblijven.

En als je behoorlijke interesse hebt in planten, in het bijzonder buitenplanten, ja … dan raak je er eigenlijk nooit over uitgepraat of uitgelezen.

Dat kan (ik spreek uit ervaring) voor sommigen in mijn omgeving soms best wel eens vervelend tot hoogst irritant zijn. Sorry, zeg ik dan, ik kan er niets aan doen.

Is dit nu ‘passie hebben voor …’?Beverboom. Greenlink

In het E-book “De 10 meest groene parels van 2018–2019” ook weer een paar echte aanraders, noem het hebbedingetjes. We kozen voor aanraders die ook behoorlijk in de markt voorhanden zijn en niet ‘op’ zijn voor je er erg in hebt.

Wat denk je van de zeer populaire Hydrangea paniculata Little Lime’. Zijn grotere broer tref je bijna ‘full time’ op je netvlies ongeacht de straat waarin je je bevindt. Deze soort heeft weer andere veelzijdige eigenschappen.

Ook de papierstruik Edgeworthia moest er dit jaar in. Van alleen de parfum die de bloemen in februari verspreiden word je al verliefd. En dan moet het voorjaar nog beginnen!

Hebben planten je interesse dan raad ik je aan allebei de E-books te downloaden. Ze zijn gratis en je hebt met deze digitale werkjes een juweel in handen!

Noot:
Het E-book “De 10 meest groene parels van 2018–2019” was eerst te downloaden als “De 10 meest groene parels van 2018”. Het is dus niet het derde E-book in de reeks.


Lees hier de LAATSTE nieuwsbrief van Margareth van der Horst van Plant Care Education

nieuwsbrief.greenlink

Nieuwsbrief september 2018: