Op het moment dat ik dit blog schrijf is het volop zomerweer. Een strak blauwe lucht en een temperatuur van ongeveer 25 graden. Toch zit voor de meesten van ons de vakantieperiode er weer op en staan we samen aan de vooravond van het nieuwe seizoen. Fris en Fruitig zetten wij onze schouders er weer onder en gaan we aan de slag….

frisenfruitig.greenlink

Het nieuwe seizoen? Hoor ik jullie denken…. Jazeker het nieuwe seizoen, tenminste in plantenland dan. Vanaf medio september zijn veel van de nieuwe containerteelten weer volgroeid en gereed om uitgeleverd te worden. Dit houdt in dat vele soorten weer beschikbaar zijn of binnen afzienbare tijd beschikbaar komen. Dit over enkele weken opgevolgd door de nieuwe aanwas vanuit de volle grond in zowel wortel- als (draad)kluitgoed.

Maar we zetten onze schouders dit nieuwe seizoen niet alleen onder de beschikbaarheid van nieuwe planten. Wij zetten onze schouders ook onder de uitvoering van nieuwe plannen. Plannen om al onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Klantgerichtheid te vergroten en het serviceniveau te verhogen. Hiervoor trekken wij voor zowel op kantoor als in de buitendienst nieuwe collega’s aan en zal er een nieuwbouw van het kantoor gerealiseerd gaan worden. Dit alles om het u als klant nog meer naar uw zin te maken.

Wellicht zal het tijdens de bouw mogelijk zijn dat u enige hinder ondervindt op onze Cash & Carry of op het parkeer terrein. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om dit tot een minimum te beperken.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op onze Cash & Carry, aan de telefoon of via e-mail!

 

Chris Boerakker
Verkoper Greenlink B.V.