De sportzomer is begonnen met de start van het Europees Kampioenschap voetbal. Nederland is de poulefase ongeschonden doorgekomen maar strandde uiteindelijk in de 1/8 finale tegen de Tsjechen. Tijdens de analyse van de wedstrijd spraken de spelers over “loomheid” en het ontbreken van “scherpte” (mentale fitheid). Niet getreurd: er is meer deze aankomende sportzomer met onder meer de Tour de France (die fantastisch is begonnen met een gele trui voor Mathieu van der Poel), Wimbledon en de Olympische Spelen in Tokyo maar vergeet ook niet de GP van Nederland welke na ruim 35 jaar weer in Zandvoort wordt gereden.

Maar niet alleen de Formule 1 auto’s hebben geracet afgelopen periode. U racet eveneens al geruime tijd van opdracht naar opdracht en van klus naar klus. De Formule 1 auto’s maken tijdens de race een “pitstop” zodat zij de race ongeschonden kunnen finishen!

Hoe onderhoudt u uzelf en de medewerkers tijdens de race? Hoe draagt u zorg dat iedere opdracht succesvol wordt afrond? Met andere woorden: “Hoe blijven u en uw personeel fit & vitaal?”

Er zijn voldoende organisaties die u kunnen ondersteunen met behulp van programma’s om gezond, vitaal en gemotiveerd te blijven. Daar maken wij bij Greenlink ook gebruik van want de medewerkers vormen “het motorblok” van de organisatie.

Fit en Vitaal de Zomer in .greenlink

Een (zomer)vakantie kan een uitstekend middel zijn om te herstellen en “los” te komen uit de “race”. Even met lichaam en geest de werkzaamheden loslaten en de “batterij” opladen. Om na de (zomer) vakantie met frisse, nieuwe energie de werkzaamheden op te pakken.

Dit is een mooi middel voor een “sprint race” maar voor een duurzame oplossing naar fitheid en vitaliteit is méér nodig dan een zomerbreak.
Ga met elkaar in gesprek en achterhaal wat nodig is om fit en vitaal te zijn en blijven voor een optimaal en duurzame werknemer-werkgever relatie.

Binnen Greenlink gaan wij deze zomer een korte (blog)stop houden zodat wij vanaf september 2021, met een frisse blik, inspirerende blogs voor u gaan schrijven.

Wij blijven ook na de zomerstop gebruik maken van onze gastschrijvers van o.a. OntwerpAcademie, Plant Care Education en  Personal & Business Improvement waardoor u een mooi gevarieerd blogaanbod krijgt.

 

Greenlink wenst u en uw medewerkers alvast een hele fijne vakantie.

Martijn van der Maat
Controller Greenlink