Agenda

Hieronder staat de agenda voor de komende periode.

Je kunt per categorie filteren op Hovenierdag, Marketing, Organisatie, Plantenkennis en Spuitlicentie.
Er zijn bijeenkomsten, trainingen, cursussen en workshops. Er zijn erbij die gratis zijn en er zijn erbij waar kosten aan verbonden zijn. Klik op de datum en de detail informatie als je meer wilt weten of je wilt inschrijven.

mrt
23
di
2021
Webinar Knaagdieren beheersing @ Uw eigen locatie
mrt 23 @ 19:15 – 21:30

Webinar Knaagdieren beheersing kosten 67,50p.p excl. BTW en theorie  boek

U hoeft geen computer expert te zijn om deze bijeenkomst thuis te volgen op laptop/computer/IPAD zonder een programma te downloaden. Op uw eigen locatie bent u direct in contact met vakgenoten en bekwame docent/adviseur. Voor aanvang krijgt u een link toegestuurd met tijdstip van de bijeenkomst en uitleg van de procedure. De deelnemers worden actief betrokken middels discussie en gestelde vragen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor het verlengen of behalen van de KBA-aantekening. Aan bod komen: herkennen van knaagdieren en hun sporen, principes van IPM en de toepassing daarvan op knaagdierbeheersing op het eigen bedrijf, stappenplan maken en logboek bijhouden voor het eigen bedrijf. Ervaringen van de deelnemers worden uitgewisseld en door de docent met de deelnemers besproken.

Deelnemers die het theorieboek: Geïntegreerde knaagdierbeheersing op agrarische bedrijven nog niet hebben krijgen deze voorafgaande aan deze bijeenkomst per post toegestuurd. Kosten hiervoor 25 euro.

mei
3
ma
2021
Webinar Gezonde bodem verkrijgen en behouden @ Uw eigen locatie
mei 3 @ 19:15 – 21:30

Gezonde bodem verkrijgen en behouden (handerhalve meter bijeenkomst volgens voorschriften RIVM)

In deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan het behouden of verkrijgen van een gezonde bodem. Het nut van bodembiologie, organische stof en aanbreng van compost wordt uitgelegd en besproken. Tevens krijgt u inzicht over beoordelingscriteria van compost en bodemprofiel. Daarbij wordt aandacht besteed aan de keuze van compost en het beoordelen van bodem kwaliteiten. De les bevat Powerpoint presentaties, onderzoekresultaten en er is voldoende ruimte voor discussie en uitwisselingen van ervaring van de deelnemer.

mei
11
di
2021
Tuinaanleg en onderhoud zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen @ OntwerpAcademie
mei 11 @ 19:00 – 22:00

In 2018 heeft de overheid het gebruik van chemische middelen in particuliere tuinen en openbaar groen grotendeels verboden.Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de noodzaak om gezonde tuinen (of openbaar groen) aan te leggen. Welke uitgangspunten zijn belangrijk om duurzame tuinen af te leveren bij uw klanten? U krijgt interessante informatie over aanplant, beheer en inzet van biologische middelen.

Met collega’s heeft u de gelegenheid om de integrale duurzame aanpak te bespreken.

 

mei
13
do
2021
Hoe werkt de weerstand van planten? @ Kudelstaart
mei 13 @ 19:00 – 22:00

Hoe werkt de weerstand van planten?

De weerstand van planten zorgt dat ze minder vatbaar worden voor ziektes en plagen. Hoe kunnen we de weerstand, conditie en vitaliteit van planten beïnvloeden?

mei
31
ma
2021
Webinar Hoe werkt de weerstand van planten? @ Uw eigen locatie
mei 31 @ 19:15 – 21:30
jun
14
ma
2021
Webinar Uitstoot oppervlakte water @ Uw eigen locatie
jun 14 @ 19:15 – 21:30

Webinar Uitstsoot oppervlakte water

U hoeft geen computer expert te zijn om deze bijeenkomst thuis te volgen op laptop/computer/IPAD zonder een programma te downloaden. Op uw eigen locatie bent u direct in contact met vakgenoten en bekwame docent/adviseur.

In de uitnodiging ontvangt u de link voor het volgen van de bijeenkomst.

De deelnemers worden actief betrokken middels discussie en gestelde vragen. Emissie van gewasbeschermingsmiddelen is actueel. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u praktische informatie om de uitstoot van gewasbeschermingsmiddelen volgens de doelstelling van 2018 en 2023 binnen uw bedrijf te realiseren. Duur van de bijeenkomst, 2 uur.

Kosten 62,50 p.p. ecl. B.T.W.

U hoeft geen computer expert te zijn om deze bijeenkomst thuis te volgen op laptop/computer/IPAD zonder een programma te downloaden. Op uw eigen locatie bent u direct in contact met vakgenoten en bekwame docent/adviseur. In de uitnodiging ontvangt u de link voor het volgen van de bijeenkomst. De deelnemers worden actief betrokken middels discussie en gestelde vragen. Emissie van gewasbeschermingsmiddelen is actueel. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u praktische informatie om de uitstoot van gewasbeschermingsmiddelen volgens de doelstelling van 2018 en 2023 binnen uw bedrijf te realiseren. Duur van de bijeenkomst, 2 uur.