Ongelofelijk hoe de natuur ons kan laten verbazen, zo was het de ene week volop winter met sneeuw en ijs, de week erna zitten we qua temperatuur midden in het voorjaar.Voorjaarsperikelen.greenlink

Gelukkig zijn alle vorstgevoelige planten van ons Cash & Carry terrein netjes opgeslagen geweest in de kas. Wanneer er zich geen vorstperiode voordoet in de winter hoor je nog wel eens een klant mopperen waarom het terrein leeg is, maar als het vriest zijn we met z’n allen blij dat de planten “vorstveilig” zijn opgeborgen…. een prettig idee dat hier later geen problemen qua hergroei mee kunnen optreden wanneer de planten bij de klant in de tuin zijn aangeplant.

Vanaf afgelopen week zijn we het terrein weer vol aan het zetten met mooie handel, ondanks de schaarste van bepaalde tuinplanten kunt u toch weer een mooi assortiment vinden bij Greenlink. Houd er wel rekening mee dat sommige producten wellicht vroegtijdig uitverkocht kunnen zijn, een mooi alternatief is altijd voor handen. Mocht u echt planten/soorten missen meldt dit dan gerust bij de balie zodat wij hier rekening mee kunnen houden of eea voor u kunnen bestellen.

Ons advies is om uw bestellingen vroegtijdig te plaatsen, in verband met de verwachte drukte kan het zijn dat de levertijd van bepaalde artikelen wat langer is dan gebruikelijk al kunt u er natuurlijk van op aan dat wij ons uiterste best doen om alles zo compleet mogelijk en binnen de gestelde termijn af te leveren of gereed te hebben om af te halen.

Heeft u zich trouwens al aangemeld voor onze online assortimentslijst, hierop staat een enorm aantal artikelen vermeld die we kunnen leveren. Een inlogcode kunt u gemakkelijk aanvragen door onze website te bezoeken, www.greenlink.nl  klik op catalogus, vul de gegevens in en na een goedkeuring van onze kant kunt u gebruik maken van deze prijslijst.

Al met al staan we weer voor een bijzondere uitdaging om dit voorjaar voor alle partijen te laten slagen, wij hebben er in ieder geval zin in!

Arjan Alderden
Inkoper