Perkgoed / Seizoensprodukten

Seizoensgebonden producten zijn er in alle seizoenen ! Een breed assortiment is direct uit voorraad leverbaar.  Bestellingen hiervan zijn ook mogelijk.

Perkgoed

Perkgoed is natuurlijk seizoensgebonden, ook al heeft ieder seizoen zijn eigen assortiment perkgoed. Jaarrond verzorgen wij u een actueel aanbod direct uit voorraad of op bestelling.

Klokhandel

Veel seizoensgebonden producten worden nog steeds via de veilingklok via de bloemenveiling verhandeld. Greenlink koopt ook rechtstreeks in via dit inkoopkanaal. Jaarrond bieden wij u een actueel assortiment buitenplanten wat via dit inkoopkanaal wordt verhandeld.

Bloembollen

De verkoop van bloembollen telt 2 seizoenen. In het voorjaar de verkoop van de zomerbloeiende bloembollen en het in het najaar de verkoop van voorjaars bloeiende bollen. In beide seizoenen biedt Greenlink u een groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar. Mocht u desondanks niet de juiste soorten kunnen vinden of op zoek zijn naar grote aantallen, dan maken wij graag een gepaste offerte.

Wortelgoed / kluiten

Vanaf eind oktober tot ca. eind maart is het zogenaamde wortel- of kluitseizoen. Greenlink heeft een grote diversiteit een haagplanten, haagconiferen, bomen en heesters gedurende deze periode voorradig.

Puur Aroma kruiden

Puur Aroma kruiden: deze kruiden zijn op biologische wijze geteeld en dragen daarom het Europese Biologische keurmerk en het EKO keurmerk. Ieder kruid staat in een ronde 13 cm pot en is voorzien van een etiket waar kort de toepassingsmogelijkheden staan omschreven.