De nieuwe webshop is onder constructie.

Wij vragen hiervoor uw begrip !

Voor actuele prijs informatie staat ons team voor u klaar

Bel ons op +31(0)172 214110 of stuur een e-mail

 

We maken graag uw order persoonlijk gereed zoals u van ons gewend bent

 

Stuur ons een bericht

U kunt ook langs komen bij ons op het terrein om te kijken, voelen en genieten van de vele soorten levend buitengroen in ons assortiment

Kernwaarden Van Greenlink

Service

Aan het geven van service hechten we bij Greenlink zeer veel waarde. We verkopen weliswaar levend groen, maar zonder service ben je nergens. Service en daaraan gekoppeld persoonlijkheid geven vertrouwen. En dat is nu net wat je van ons kan verwachten!

Kwaliteit

Kwaliteit is er in allerlei maten. De kwaliteit die je bij Greenlink vindt, onderscheidt zich met anderen doordat bij Greenlink de kwaliteit verder gaat dan alleen maar mooie planten leveren.

Groot Assortiment

Als afnemer van levend buitengroen wens je een onuitputtelijk assortiment van je leverancier.  Jaarrond voorziet Greenlink je van een diep en breed assortiment  bomen en planten.

Persoonlijk

Persoonlijkheid is de sleutel van een goede relatie, wat weer leidt tot wederzijds succes. Bij Greenlink ben je op het juiste adres. Wij weten hoe we hier mee om moeten gaan. Vraag het je collega‘s!

Gezellig

Dat het gezellig is bij ons kom je zelf maar ervaren. Gezelligheid en sfeer horen bij Greenlink. Daar houden wij van !

Bezorging

Van bestelauto tot oplegger of dieplader of auto met kraan. Al je bestellingen kunnen netjes worden geleverd waar je maar wilt.

One Stop Shopping

Als tijd je lief is ben je bij Greenlink op het juiste adres.  We zijn voor jou het inkoopkanaal voor zowel al je levend buitengroen als ook alle daaraan aanverwante artikelen.   1 inkoopkanaal is ook 1 factuur is ook 1 aanspreekpunt.